Gazduire Web
HomeCum platescIntrebari FrecventeSuportDesign WebContact

Planuri Gazduire Web

Plati catre PHOTOWEB SRL:

Toate platile catre firma Photoweb SRL trebuie facute numai pe baza facturilor proforme emise de catre firma noastra dupa ce dumneavoastra ati depus comanda pentru serviciul dorit. Valabilitatea unei facturi proforme este de 5 zile, timp in care plata trebuie efectuata. Daca apar intarzieri si nu puteti plati in acest interval, va rugam sa luati legatura cu departamentul plati.

Daca au trecut mai mult de 24 de ore din momentul in care ati depus comanda iar factura proforma nu a ajuns la dumneavoastra inseamna ca adresa de email indicata nu este corecta. Va rugam sa luati legatura cu departamentul plati pentru clarificarea situatiei.

Dupa ce banca noastra confirma plata efectuata, se emite factura fiscala care este transmisa prin posta la adresa indicata in formularul de comanda, in maxim 14 zile de la confirmarea platii de catre banca.

Accesul la serviciul comandat se face in momentul in care avem confirmarea platii in contul firmei a achitarii facturii proforme (sau copie scanata si trimisa prin e-mail a ordinului de plata / foii de varsamant la adresa plati@photoweb.ro).

Preturile de pe acest site sunt prezentate in EURO si nu contin TVA (19%). Plata se face in lei la cursul BNR din ziua emiterii facturii proforme, generata in urma transmiterii comenzii. Cursul BNR valabil pentru ziua emiterii facturii proforme este cursul afisat pe site-ul BNR cu o zi inainte de data respectiva.

Cum se comanda:

1. Completeaza formularul de comanda de pe site-ul nostru.
2. Vei primi prin email in maxim 24 de ore o factura proforma pentru serviciul solicitat, la adresa de email indicata de tine in formularul de comanda.
3. Confirma efectuarea platii trimitand un mesaj e-mail la o copie scanata a ordinului de plata / foii de varsamant. In cazul in care nu se efectueaza o astfel de confirmare, serviciul va fi activat in momentul confirmarii platii de catre banca noastra.
4. Serviciul solicitat este rezervat imediat dupa depunerea comenzii astfel incat nimeni sa nu-l mai poata comanda (nume de domeniu in cazul domeniilor, nume de subdomeniu in cazul subdomeniilor).
5. Domeniile sunt inregistrate efectiv numai dupa efectuarea platii integrale, inclusiv TVA.
6. Dupa ce serviciul este activat, factura fiscala in original si contractul de servicii sunt transmise catre tine prin posta.

Cum se plateste:

1. Prin transfer bancar in contul S.C. PHOTOWEB S.R.L.
2. Depunere de numerar in contul firmei noastre.

in curand...
   0744-831-430

Google
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii