Gazduire Web
HomeCum platescIntrebari FrecventeSuportDesign WebContact

Politica de confidentialitate

1. DEFINITII

www.hosting.photoweb.ro - denumeste in continuare pe S.C. PHOTOWEB SRL Bucuresti, Str. Magurice 35-37, cod 014233, R 18492844 , PRESTATORUL serviciilor de gazduire care pot fi contractate prin www.hosting.photoweb.ro.

Comanda - cerere adresata Photoweb de catre o persoana fizica sau juridica prin care aceasta din urma solicita servicii de gazduire sau domenii
Client - orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda

2. INTRODUCERE

Prezentul document defineste cadrul in care Photoweb este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor sai. Prezentul document reprezinta un acord intre Photoweb si clientii sai, astfel incat utilizarea serviciilor Photoweb presupune acceptarea si conformarea la prezentii Termeni si Conditii de Utilizare.

Photoweb isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor www.hosting.photoweb.ro.

3. DESFASURAREA PROCESULUI DE COMANDA

Orice comanda se va face online pe www.hosting.photoweb.ro . Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea. Photoweb nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.

Dupa finalizarea comenzii se trimite in mod automat o factura proforma catre adresa de email introdusa in formular. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii. Factura proforma nu are valoare contabila.

4. TERMENE DE PLATA / FACTURARE

Clientii beneficiaza de serviciile Photoweb in maximum 24 de ore de la confirmarea platii. Photoweb recomanda clientilor sai sa confirme plata prin trimiterea documentului ce atesta acest lucru prin mail la plati@photoweb.ro.

Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Toate facturile proforme se vor trimite prin email. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.

Ulterior efectuarii platii se emite factura fiscala. Facturile fiscale se expediaza prin posta in data de 25 si in ultima zi a fiecarei luni. Clientilor li se ofera posibilitatea de a primi factura fiscala prioripost prin introducerea in formularul de comanda a acestei optiuni.

Constituie responsabilitatea clientului sa se asigure ca dispune de fonduri suficiente in contul sau inainte de a efectua plata pentru serviciile www.hosting.photoweb.ro. Photoweb nu poate fi trasa la raspundere pentru prejudicii suferite de clienti datorita inexistentei de fonduri suficiente in contul acestora pentru efectuarea platilor catre Photoweb.

Monede
Toate facturile si platile sunt procesate in RON. Preturile afisate pe acest site in orice alta moneda sunt orientative, si pot fi eronate datorita modificarilor cursului de schimb. Clientii sunt sfatuiti sa verifice sumele utilizand cursul de schimb din ziua efectuarii comenzii.

Suspendarea
Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont dupa trecere a 5 zile lucratoare fara ca plata datorata sa fi fost efectuata. Orice prelungire a termenului de plata este la discretia noastra.

5. GARANTAREA RETURNARII BANILOR

Clientii au dreptul la rambursul integral in termen de 30 zile de la plasarea comenzii. Clientii sunt rugati sa solicite acest lucru printr-un email catre ramburs@photoweb.ro . Mesajul trebuie sa contina Datele de identificare ale clientului, motivele pentru care solicita returnarea banilor, precum si informatiile necesare efectuarii acestei operatiuni.

Garantia de rambursare a platii in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii nu se aplica si nu se va efectua in cazul in care s-a utilizat cel putin 50% din transferul de date alocat contului de gazduire care constituie subiectul cererii de rambursare (beneficiarii de conturi Complex sunt rugati sa consulte sectiunea 6. Complex). Garantia de rambursare nu se aplica inregistrarilor de domenii si nici cazurilor in care subiectul solicitarii de rambursare este un cont de gazduire care a incalcat aceste termene si conditii anterior solicitarii.

Dupa expirarea perioadei de 30 zile nu se ramburseaza anularea nici unui cont.

6. UTILIZAREA MALITIOASA

SPAM/Mesaje comerciale nesolicitate
Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin servere ale unor terti pentru promovarea oricarui site gazduit de noi va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara ramburs. Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje prin metode <> si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste. Nu pot fi operate <> sau alte liste de email care au legatura cu activitati de promovare. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

CHAT-ROOMS

Este permisa utilizarea pe serverele noastre numai a acelor scripturi pentru chat room-uri pe care clientul le gaseste in panoul de control propriu. Orice alte scripturi vor fi dezactivate, iar in cazurile grave sau repetate contul va fi suspendat. Constituie exceptie de la aceasta prevedere scripturile bazate INTEGRAL pe applet-uri care sunt downloadate si rulate pe sistemul clientului.

Utilizarea contului

Serverele noastre nu vor fi utilizate sub nici o forma si in nici o circumstanta pentru gazduirea, comunicarea de, referirea la sau directionarea catre nici unul (una) din urmatoarele :

- Nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen
- Violarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarui tert
- Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase
- Promovarea de activitati ilegale (hacking, cracking, etc)
- Informatii sau software despre sau continand orice tip de virusi
- Orice imagine sau text menit sa incurajeze sentimentul de ura
- Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale
- Orice continut considerat de noi ca fiindu-ne daunator
- Scripturi interzise

Nu este permisa utilizarea urmatoarelor scripturi pe serverele noastre:

- UltimateBBS
- IkonBoard
- Toate versiunile de forum YABB
- Scripturi pentru proxy
- Scripturi pentru IRC
- Anonimizator
- Chat room-uri, fara a include scripturile standard din panoul de control
- PhpShell si scripturi similare pentru executarea de comenzi
- FormMail

Complex In cazul pachetului de gazduire Complex www.hosting.photoweb.ro isi rezerva dreptul de a accepta sau de a refuza clienti in functie de continutul site-urilor promovate de acestia, precum si a suspenda sau termina contractele cu clientii in cazul nerespectarii ulterioare a conditiilor, fara o notificare in prealabil.

Urmatoarele categorii de site-uri nu sunt acceptate pentru a fi gazduite pe conturi de tip Complex:

1. reselleri domenii
2. reselleri gazduire
3. reselleri magazine virtuale
4. motoare de cautare

sau:

site-uri cu continut sexual explicit
gazduire e-mail gratuit
servicii IRC
aplicatii de tip "mailing list" orice alte aplicatii de tip: spoofing, proxy, hacking, sniffing, warez(mp3, avi, etc... muzica sau filme)
free download
Este de asemenea interzisa utilizarea serverelor noastre ca suport de stocare (exp. filme, mp3, poze, etc.).

Metodele prin care www.hosting.photoweb.ro supravegheaza respectarea celor de mai sus se bazeaza in principal pe monitorizarea resurselor utilizate.

Clientii care doresc sa beneficieze de pachetul Complex si care au orice nelamurire privind aceasta sectiune sunt rugati sa contacteze echipa Photoweb.

7. BACKUP

Periodicitate si politica

Backup-urile sunt facute de catre noi zilnic dupa un criteriu incremental si saptamanal in totalitate. Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor. Sfatuim toti clientii sa downloadeze propriile backup-uri din panoul de control unde apare zilnic un fisier arhivat continand backup-urile tuturor fisierelor si bazelor de date.

8. UTILIZAREA RESURSELOR

Procesor si memorie

Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse de pe server vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila, pentru a mentine buna functionare a serverului.

Transfer de date si spatiu web alocat

Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate. Costurile sunt afisate pe www.hosting.photoweb.ro . Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului. In unele cazuri conturile sunt suspendate automat cand se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesara interventia manuala din partea noastra.

9. RESPONSABILITATILE CLIENTULUI

Actualizare

Clientul este responsabil pentru actualizarea informatiilor de contact din panoul de control facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

Securitate

Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. Daca exista orice dubiu in acest sens clientul trebuie sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.

10. RASPUNDERE LIMITATA

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

11. TERMENI GENERALI

Vom coopera cu toate resursele in investigari asupra actelor de violare a securitatii sistemelor sau a retelei, si vom coopera cu autoritatile in cazul unor infractiuni. Clientii care incalca prezentele prevederi pot raspunde penal sau civil.

Pentru clienti cu mai multe conturi ne rezervam dreptul de a suspenda toate conturile in cazul in care proprietarul contului principal incalca prezentele prevederi intr-o masura considerata de noi a fi foarte grava.

Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Esecul oricarui client in a se conforma termenilor si conditiilor de mai sus constituie motiv pentru suspendare sau dezactivare.

12.MODIFICARI

Ne rezervam dreptul de a face adaugiri, anulari sau modificari in Termeni si Conditii, pachetele de gazduire, preturi si site oricand, informarea facandu-se prin intermediul WWW si anunturi in si/sau panourile de control ale clientilor. Sfatuim pe toti clientii sa verifice acest document cel putin o data pe luna pentru a fi la curent cu orice modificari.

in curand...
   0744-831-430

Google
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii