Gazduire Web
HomeCum platescIntrebari FrecventeSuportDesign WebContact

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate www.hosting.photoweb.ro se desfasoara in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 completata cu Legea nr. 506/2004, care transpune Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private Ón sectorul comunicatiilor electronice, publicata Ón Jurnalul Oficial al Comunitatilor Europene nr. L 201 din 31 iulie 2002.

Date solicitate

www.hosting.photoweb.ro solicita clientilor urmatoarele date de identificare:

INFORMATII CLIENT

* Nume
* Prenume
* Contact secundar
* Email
* Email secundar
* Nume Firma
* Adresa Postala
* Telefon
* Fax

ALTE INFORMATII

* Numarul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului
* Cod Fiscal/Cod Unic de Inregistrare/CNP(persoane fizice)

www.hosting.photoweb.ro colecteaza urmatoarele tipuri de date de la vizitatori :

* adresa IP (Protocol Internet);
* programul de navigare (browser) folosit;
* numele domeniului referent (prin intermediul caruia vizitatorul a ajuns la www.hosting.photoweb.ro)
* orele de acces si durata vizitei
* hostname-ul ISP-ului

Utilizarea datelor solicitate

www.hosting.photoweb.ro utilizeaza datele solicitate clientilor sai pentru:

* intocmirea contractelor de prestari servicii, in cazul in care clientul solicita acest lucru;
* intocmirea facturilor fiscale reprezentand contravaloarea produselor si serviciilor achizitionate de catre persoanele vizate.

In cazul in care un client comanda prin intermediul www.hosting.photoweb.ro un domeniu, intervine necesitatea furnizarii informatiilor personale ale clientului in cauza unuia dintre urmatorii terti:

* Internet Corporation For Assigned Names and Numbers (ICANN) pentru domenii internationale, adica cele avand extensii de tipul .com, .org, .net, etc
* Reteaua Nationala de Calculatoare (RNC) pentru domenii.ro

www.hosting.photoweb.ro utilizeaza datele colectate de la vizitatori cu scop statistic si pentru imbunatatirea serviciilor furnizate. Aceste date nu se dezvaluie nici unei terte persoane fizice sau juridice sub nici o forma.

Control, acces si securitate

www.hosting.photoweb.ro garanteaza confidentialitatea informatiilor personale. Informatiile personale ale clientilor sunt stocate si procesate prin intermediul angajatilor Photoweb S.R.L. Informatiile personale ale unui client sunt accesibile clientului respectiv si operatorilor Photoweb. Accesarea informatiilor personale se face pe baza unui nume de utilizator si a unei parole care sunt diferite pentru fiecare client in parte.

Valabilitate

Prezenta nota de confidentialitate este valabila pentru o perioada nedeterminata. www.hosting.photoweb.ro isi rezerva dreptul de a aduce modficari prezentului document, motiv pentru care clientii sunt rugati sa il consulte periodic.

in curand...
   0744-831-430

Google
Politica de confidentialitate | Termeni si conditii